Displayer

Har varit dåligt med uppdateringar här men bakom kulisserna har det hänt grejer. Eftersom min sambo ville ha in ett skåp i vardagsrummet ville jag ju ha nåt tjusigt i det. Därför har jag de senaste månaderna skaffat mig oöppnade displayer. Nu saknas bara UNL starters och boosters samt Inquisition(den i skåpet saknar tyvärr plasten runt). Golgotha och Apocalypse är svenska, Mortificator och Paradise Lost är franska, Inquisition är norsk och resten är engelska. Tanken är att allt eftersom uppgradera till endast engelska men ingen brådska med det. Nedtill flankeras några signerade kort av en oöppnad svensk Dark Eden starter samt en oöppnat japansk DT starter. På övre hyllan står två originalmålningar av Peter Bergting med tillhörande signerade kort. Klassisk skrytpost. 

En kommentar till “Displayer”

  1. Härlig blogg Tommy. Bra display i skåpet. Jag hade själv en tanke på någon trevlig display och kanske lägga till Indigo med en Prodos figur men då skulle jag vilja ha den målad. Fortsätt gärna med bloggen. Kanske något inlägg med tidningar som centurion och Saga, finns det några engelska tidningar med strategi för dt och dark eden?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *